Afinstallation af appen

Vi anbefaler at bruge Kaspersky app menuen til at afinstallere appen.

Sådan afinstallerer du Kaspersky-appen:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. På den nederste fanelinje skal du trykke på Profil > Indstillinger > Afinstaller appen.
  3. På skærmen Afinstaller Kaspersky-appen skal du trykke på Næste.
  4. Indtast appens hemmelige kode, hvis nødvendigt.

Appen beder om den hemmelige kode, hvis afkrydsningsfeltet Beskyt mod fjernelse er markeret i indstillingerne til funktionen Hvor er min enhed.

5. Bekræft afinstallation af Kaspersky-appen.

Kaspersky-appen vil blive afinstalleret.

Hvis du har aktiveret Hvor er min enhed, vil Kaspersky-appen være valgt som enhedsadministrator. Du skal deaktivere administratorrettigheder, før du fjerner Kaspersky-appen via listen over apps eller Google Play.

Sådan deaktiveres administratorrettigheder for appen

Hvis du bruger den forudinstallerede version af Kaspersky-appen på din enhed, kan du deaktivere appen i enhedens systemindstillinger. Kaspersky-appen vil fortsat være installeret på din enhed, men den begynder ikke at fungere, før du aktiverer den.